من یه بار سرلاک خونگی برای جوجه کفتر درست کردم با بلغور و تخم مرغ آبپز، ولی نمیدونستم باید چه نسبتی باشه و آخرش اسهال گرفت 😣 الان که مطلبو خوندم فهمیدم موضوع فقط انتخاب برند یا مواد نیست، روش آمادهسازی و نحوه خوروندنشم خیلی مهمه؛ اگه میشه یه مقاله مجزا درباره ترکیبهای پیشنهادی با قاشق مخصوص یا سرنگ بنویسین و بگین هر چند ساعت باید تکرار بشه چون واقعا حیات پرندهها بهش بستگی داره 🙏🏼🪺🥄
من یه بار سرلاک خونگی برای جوجه کفتر درست کردم با بلغور و تخم مرغ آبپز، ولی نمیدونستم باید چه نسبتی باشه و آخرش اسهال گرفت 😣 الان که مطلبو خوندم فهمیدم موضوع فقط انتخاب برند یا مواد نیست، روش آمادهسازی و نحوه خوروندنشم خیلی مهمه؛ اگه میشه یه مقاله مجزا درباره ترکیبهای پیشنهادی با قاشق مخصوص یا سرنگ بنویسین و بگین هر چند ساعت باید تکرار بشه چون واقعا حیات پرندهها بهش بستگی داره 🙏🏼🪺🥄